Alla minus är bra – stora är skitbra!

Alla minus är bra – stora är skitbra!

Det är måndag igen, den kom alldeles för fort… och måndag betyder vägning hemma hos oss. Å det var ju inte så skoj… Förra veckans stora minus, var den här veckan ett nästan lika stort plus. Men bara nästan!

Ett halv kilo upp blev det, 2-3 hg hade jag kunnat ta, men det här kändes lite orättvist. Kanske är det gårdagens värk som satt spår, surt är det iaf. Men det är bara att stryka ett streck och fortsätta framåt. Med en dag i bil, sushi två gånger och en kryssning var pluset väntat. Nu är det bättre koll några dagar, iaf fram till torsdag… med ett undantag för ikväll…

Jag trodde veckan var helt ren från åtaganden, men den fylldes snabbt på. Ikväll är vi bjudna på middag hos Martins föräldrar, antingen är det för att vi inte setts på ett tag eller också beror det på förlovningen. Återstår att se vilket  🙂  Å på torsdag blev vi hastigt och väldigt lustigt inbjudna till Eurogames middag i Stadshuset. Skoj! Till helgen kommer Martins bror hit från Polen, så får vi se om vi träffar honom redan då eller nästa vecka. Min plan med en helt obokad vecka håller alltså inte… den här gången heller…

Men oavsett hur veckan ser ut så beror allt på mej hur nästa måndags vägning blir. Det är mina val som är avgörande, inte vad som händer i min almanacka. Så minst halva pluset ska väck direkt, helst hela. Men jag nöjer mej med minsta minus faktiskt, alla minus är bra – stora minus är skitbra!

Imorrn får jag äntligen träffa min läkare och höra hans teorier om knät. Hoppas han har en diagnos direkt och kan hjälpa mej bums. Även om det skulle innebära en kortisonspruta… Det börjar bli jobbigt att gå promenader när varje steg gör ont, men dagens första är iaf avklarad och när jag jobbat undan lite här ska jag försöka ställa mej på bandet en liten stund. Jag har faktiskt börjat städa lite i trädgården också, men batteriet i häcksaxen tog slut så jag får ta resten senare. Så rör på mej gör jag trots värken, jag skulle bli tokig annars.

Martin är tillbaka på jobbet och jag försöker att återgå till mina rutiner med promenad, mat, hushållssysslor och jobb. Men eftersom mina planer aldrig håller så hinner jag inte ens hälften av det jag tänkt. Alltså är allt precis som vanligt i min lilla värld.

Vågen visade plus och det känns skitsurt, men det är bara på´t igen! Vad har man för val? Solen skiner iaf och mina rosor blommar helt fantasiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *