Allt är klart för vårt JA!

Allt är klart för vårt JA!

Väskorna är packade, bröllops- och reskläder är framlagda, hemmet är hyfsat städat och handbagaget står redo. Nu är det bara pälsbollen som ska köras till mina föräldrar så är allt färdig för bröllop och bröllopsresa!

Martin har varit ledig idag och tillsammans har vi gått igenom allt och sett till så allt blivit gjort. När vi lägger oss nu är allt klart. Imorrn vill vi bara njuta av dagen och inte tänka på något annat. På söndagmorgon ska det bara vara att klä oss, äta frukost och åka till Arlanda, inget annat.

Så nu sitter vi här och har vår alldeles egen möhipesexa. Vi dricker champagne i kvällssolen, sista kvällen som ogifta. Jag vet inte hur många gånger jag fått frågan om jag är nervös, det är jag inte. Bara förväntansfull. På gymmet i morse frågade en tjej om jag verkligen hade tid att vara där. Varför inte? Om inte annat så är väl träning ett himla bra sätt att skingra tankarna och ta bort stress? En annan tjej kom fram och önskade mej lycka till och sa”jag läser din blogg”. Sånt är så otroligt roligt!

Om bara några timmar checkar jag in hos Jenna som ska göra mej så fin det bara går. Under tiden lämnar Martin pälsbollen, hämtar min bukett och fixar till sej. Några timmar senare åker vi in till stan för att kliva på M/S Drottningholm som tar oss till just Drottningholm. Där på båten är vigselakten under uppsikt av våra föräldrar och mina barn.

Om mindre än ett dygn är jag FRU  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *