Allt löser sej :-)

Allt löser sej :-)

Allt brukar lösa sej så småningom, så blev det även den här gången. Jag befarade att vi skulle stå utan toalett under mina föräldrars semester, men så illa blir det inte. Pappa kom på en lösning 🙂

Igår kom elektrikern och la värmegolvet. Så när vi kom hem från jobbet låg slingan där! Då kom pappa hit och hjälpte oss att flytspackla hela kalaset. Så nu ligger det en grå massa över slingan och torkar. Ikväll lägger vi dit en träskiva och ställer toastolen provisoriskt på denna. Då kan vi använda toan som vanligt, om än något försiktigare… När pappa sen kommer hem igen, brun och utvilad, hjälper han oss med klinkersen. Så det blir inte klart, men det blir användbart redan nu. Det räcker för mej!

Idag är det riktigt kallt. Så där kallt så Baileys får problem att gå ut. Vi måste nog fixa en jacka med ben åt honom. Martin är hos tandläkaren och killarna är i skolan, så jag och Baileys tog en rejäl sovmorgon. Baileys sover än… Men jag ska väl ta lite frukost och köra igång en tvätt. Sen ska vi åka och köpa toalettsits, annars blir det kallt om rumpan. Tre arbetspass till, sen har vi en HELT oplanerad helg! Det ska bli så skönt!

Just precis nu är jag extra glad över att jag har biljetter till värmen 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *