Allt ok igen!

Allt ok igen!

Vaknar både piggare och gladare idag. Jag har sovit gott, 95 % i sömnkvalitet minsann så det kan jag inte klaga på OCH magen funkar. Två grejer som de festa fixar automatiskt, men som är ren lycka för mej och återställer balansen i mitt liv. Så nu glömmer jag gårdagen och ser framåt.

Idag regnar det här på norra Öland. Såna där tunga droppar som man bli genomblöt av. Så vi får väl se hur det blir med promenaderna idag. Medan vi väntar på bättre väder ska jag städa av lite, så det mesta är gjort innan hemfärden på lördagkväll. Vi ska torka av inne på toaletterna, dammsuga och börja plocka ihop våra grejer som ligger spridda över halva huset.

Å så ska jag beställa kroppkakor! För ikväll kommer min kusin hit och ska äta med oss och sen ska vi spela kort. Känns lite som sista festkvällen för sommaren på nåt sätt… nu är det lixom slut för den här gången. Men som sagt; vi har haft en fantastiskt ledighet och är mer än nöjda.

Om ni vi se fler bilder från semestern kan ni följa mej på Instagram genom länken uppe till höger. Å på Twitter finns jag ju också… Så häng med i min vardag vettja  🙂

Jag lullar runt i min onepiece och pysslar på bäst jag kan och emellanåt tar jag en liten lässtund ute i soffan. Inga måste eller ens borden… så skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *