Allt som vanligt igen

Allt som vanligt igen

Efter mycket om och med kom då killarna äntligen hem sent igårkväll.

De var försenade från Miami och missade därför anslutningsflyget i Paris med kanske 10 minuter. Alla flyg direkt till Sverige var fulla men det fanns plats på flyget till Amsterdam senare på eftermiddagen och därifrån kunde de ta sej till Arlanda. Så istället för att komma hem 12.15 landade de 22.40. Å då var alla väskor försvunna… men det var väl nästan självklart?

Jag hade förbeställt taxi, så de hade iaf bara att gå ut och sätta sej i bilen och rulla hemåt. Strax efter 24 inatt kunde jag ta emot dem. Baileys fattade ingenting först, det brukar inte drälla in folk hos oss på nätterna… men när han fattade vilka det var blev han helt galen. Han har ju letat efter dem på kvällarna och nu var de helt plötsligt på plats igen.

Vi pratade inte särskilt mycket utan gick och la oss nästan direkt. Killarna hade knappt kunnat sova något på flyget så de hade varit vakna över ett dygn. Jag tror att vi alla somnade rätt snabbt. Å de sover fortfarande… Martin och jag gick upp vid 9. Baileys gick ut och kissade och solade lite, men nu ligger han hos Senior och sover igen.

Ska nog snart skaka liv i dem så att dygnet vänds rätt. Sen blir det nog mest att ligga vid poolen hos mormor och morfar idag. Solen skiner från en klarblå himmel, då verkar det dumt att inte ha vatten runt sej. Martin och jag jobbar iofs en stund ikväll, men det är i närheten där mormor bor så vi gör bara ett snabbt avbrott i solandet och kommer tillbaka några timmar senare.

Så skönt att alla är på plats igen!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.