Allvarlig trafikolycka här

Allvarlig trafikolycka här

För bara någon timme sedan hörde vi hur mängder med sirener tjöt i närheten. Min yngste son var ju ute på cykeltur med mormor och morfar, så jag blev alldeles iskall… dessutom hade de tagit längre tid på sej än brukligt…
 
Men det var inte sonen, tack o lov. Däremot var det två bilar som smällde illa, 8 presoner var inblandade. Tydligen var det en bil med en 80-årig man som inte uppmärksammade väjningsplikten, utan körde ut rakt framför en bil med en fyra-barnfamilj i. Två personer skadades allvarligt, en bilen var bara skrot – den såg vi nyss.
 
Detta är en av anledningarna till att jag vill ha läkarkontroll vid varje förnyelse av körkortet. Jag vill också att man då och då ska vara tvungen att visa att man kan de nya vägmärkena och ev köra upp. Men en uppmärksamhetskontroll utförd av läkare var tioende år kan inte vara för mycket begärt, då blir ingen heller diskriminerad. Samma för alla!
 

2 svar på ”Allvarlig trafikolycka här

  1. fruktansvärt när man hör sirener och barna inte är hemma,man tänker det värsta (jag vet ).fruktansvärt även när det händer andra.Ha de nu så gött och hälsa grabbarna från oss(Ammi o Buddi)

  2. Bra förslag. Åkte en gång med en som trodde att det runda vägmärket med vit bil på blå botten fortfarande betydde motorväg utan mötande trafik, som när vederbörande tog körkort. Numera betyder det motortrafikled MED risk för mötande trafik…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *