Ännu en dag på IKEA

Ännu en dag på IKEA

Duschen avklarad, frukost ska fixas. Sen bär det av till IKEA igen. Har sovit 5 timmar i sträck inatt, känns som en evighet sen som man fick sova så länge. Men jag behöver mina 8 för att funka normalt och jag känner i kroppen av jag är väldigt trött. Undrar just hur länge Baileys ska fortsätta gå upp på nätterna och vilja gå ut?
 
Inatt har han iaf varit lugnare än på länge. Han har legat på golvet i Seniors rum nästan hela natten och sovit. Föregående nätter har han varit orolig och gått runt på nedervåningen. Så det är iaf en förbättring. Tårtan igår verkar inte ha satt några spår, tack o lov.
 
4 timmar på IKEA ska jag väl klara av, sen tänkte jag gå en sväng i butiken när jag ändå är där. Ska köpa en korg av nåt slag, som jag kan hänga i hallen och ha koppel och sånt i. Ska se om det finns en snygg spegel också till hallen, så jag kan ta bort den gamla som är så ful. Men allt beror ju på om det passa min sinande plånbok…
 
Hoppas ni alla får en bra dag!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *