Äntligen får jag saker gjorda!

Äntligen får jag saker gjorda!

Förra veckan var ganska lugn och så är även början på den här veckan. Jag har legat grymt efter men ungefär allt, inne har det sett ut som en bomb slagit ner, ute har vi haft en djungel och högarna med textmaterial har växt sej skyhöga.

Men nu har jag faktiskt fått en himla massa gjort! Förra veckan fixade jag trädgården och samlade ihop alla loppisgrejer. På lördag är det loppis i vårt Folkets Hus här i Tumba, då hoppas jag bli av med massor. Halva garaget är fullt med fyllda flyttkartonger, så kom och fynda!

Jag lyckades faktiskt ta mej ända in i hörnet i förrådet och hittade ett helt nytt kamerastativ där… jag vet inte var det kommer ifrån eller vem som köpt det… lite sorgligt att man har så mycket grejer att en sån fin grej försvinner i mängden. När jag var färdig i förrådet var det nästan så man kunde dansa där.

I helgen satte jag mej med texter son jag borde skrivit för länge sen, men ibland måste man vänta in orden och så har det varit med dessa. Helt plötsligt så hade jag fått ur mej flera långa texter från sommarens äventyr som nu ligger ute på duifokus.se

Å idag kunde jag äntligen börja röja inne. Ta hand om ännu fler loppisgrejer, plocka undan, dammsuga, tvätta och rensa ur lite till. Så skönt! Jag kan inte en med största vilja säga att det är ordning överallt, men det finns hopp! Det har jag inte kunna säga på länge. Jag ser den gigantiska loppishögen som ett stort steg i rätt riktning och även om jag inte blir av med allt, så är det iaf en möjlighet att gå igenom allt ännu en gång och se vad som finns där. En del ligger även ute på annons. Nån som behöver en boxboll kanske?

Just det där att skrota runt här hemma i min egen takt gillar jag bäst. Att gör ett ryck med städningen, ta en kopp te, skriva lite, gå med hunden, träna, titta lite på tv, ta en tupplur och gör ett ryck till. DET gillar jag! Det är dessutom viktigt för mej att få såna dagar, gärna nån vecka då och då. Då mår jag bra.

Som sagt; jag är inte ikapp – men en bit på väg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *