Matsedel v 36

Matsedel v 36

Jaha, då var det alltså september och sommaren räknas som över. Nu börjar hösten, en årstid som jag avskyr! Vädret hoppar fram och tillbaka och då får jag ont och tröttheten blir ibland förlamande. Några år till får jag stå ut, sen ska jag flytta till värmen!

Jag försöker planera matsedeln efter vädret och nu ska det bli lite svalare och en del regn, iaf i Tumba där vi bor. Så det får bli lite mer rejäl mat, än under sommaren, och mat som funkar till matlådor eftersom jag ofta äter gårdagens rester till lunch.

Här är veckans matsedel:

Måndag: Indisk Daal fr 3 SP Flex plus ris

Tisdag: Tonfisksås med pasta 1 SP Flex plus pasta

Onsdag: Kassler i ugn med broccoli 5 SP Flex plus potatis

Torsdag: Kycklinggryta med bacon fr 2 SP Flex plus ris

Fredag: Afrikansk gryta 2 SP Fex plus ris

Lördag: Lax med potatiskaka 19 SP Flex för hela kakan

Söndag: Kyckling med paprikasås 2 SP Flex plus pasta

Septemberbonus: Lätt äppelkaka 10 SP Flex för hela kakan

Jag har hyfsat lugnt just nu och sköter mat, sömn och promenader alldeles exemplariskt. Jag tänkte ge mej själv en rejäl boost under den här årstiden som jag avskyr och skulle vilja ta bort 2 kg tills vi åker på semester i januari. Är ni med? Gör mej sällskap, pusha och stötta här och på instagram @marlenerinda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *