Äntligen kom solen tillbaka!

Äntligen kom solen tillbaka!

Det såg lite osäkert ut på morgonen, men solen tog sej och det blev varmare vart efter… när vi var ute och gick med Baileys började solen skina ordentligt. Nu är det varmt och skönt igen 🙂

Eftersom många lämnade ön under helgen så chansade vi på att det skulle vara ganska mycket på halva priset på ICA. Här höjer man priserna rejält vid midsommar för att sedan sänka dem i slutet av augusti, men på mornarna brukar man sälja ut varor med kort datum. Å vi hade rätt! Halva priset på en mängd olika köttprodukter, så det passade vi på att köpa hem.

När vi kom hem igen tog vi med oss Baileys och gick en runda. Till hans stora glädje följde Junior med. En promenad full med bus och spring, Baileys var en mycket lycklig och trött hund efter det. Så medan Martin fixar mat, jag lägger pussel, Senior tar en tupplur och Junior solar, ligger Baileys helt utslagen under en säng och flämtar.

From idag räknar vi Points igen. Allt ska skrivas upp och minst två promenader ska vi ta per dag. Baileys har redan gått ner nästan 1 kg under våren, medan vi andra gått upp. Men han ska ner mer, så nu kör vi igen! Så får vi se hur mycket vi lyckas gå ner tills vi ska åka hem igen…

Den där riktiga semesterkänslan har inte riktigt infunnit sej än, men nu är den nog på väg. Kanske känns mer ledigt imorrn, när vi fattar att vi inte ska gå till jobbet vid 16-tiden? Jaja, jag är iaf här och jag är ledig och har familjen runt mej – allt annat saknar betydelse just nu.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *