Äntligen lite tid!

Äntligen lite tid!

Efter två veckor med alldeles för hög hjärtfrekvens är jag äntligen ledig! De senaste veckorna har varit riktigt tuffa, men det visste jag innan. Jag visste också att det sen skulle komma en ledighet på 3,5 dag, varav två ska tillbringas i en simhall. Det är ganska bra att sitta fast på en simtävling, då kan man nämligen inte göra tusen grejer samtidigt. Man MÅSTE koppla av.

Igår sa jag till Martin att jag inte ville ha några ”måsten” idag. Jag ville sova länge och sen fixa saker utan tidspress. Å så ska det bli! Jag sov till 8.30, kanske inte så länge – men jag sov sååå gott! När vi åt frukost tittade vi på inspelade ”Mästarnas Mästare”. Undrar om inte Sjöberg vinner hela kalaset? Bra på att psyka är han iaf…

Junior har fått till uppgift att fixa nästa veckas matsedel. Senior fixade förra veckans, å det blev jättebra. Nu ska vi se hur Junior klarar det 🙂 Ikväll hoppar vi över all matlagning. Jag vill ha skaldjur och det verkar ha gått hem hos den övriga familjen också. Junior ska inte träna och Senior jobbar, så vi behöver inte ut och köra nåt ikväll. Alltså kan jag sätta tänderna i kräftor eller nåt annat gott och ta ett glas vin till. Yummie!

I övrigt blir det att skicka veckobrevet till våra medlemmar, ringa några samtal och tvätta lite. Handla ska vi också göra, åker till Kungens Kurva och kollar läget lite idag. Men ingen tidspress! Allt får ta den tid det tar. Idag är det VVS, våga vägra stressa!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *