Familjen Annorlunda

Familjen Annorlunda

Har ni sett det där programmet med de stora barnfamiljerna? Familjen Annorlunda? Nog för att det inte är så vanligt med stora barnkullar, men hur intressant är det igentligen? Jag har inte sett det så många gånger, men jag har hört diskussionerna. Någon sa ”jag ska aldrig mer gnälla på mina fyra barn när vi flyger efter att ha sett familjen med 8 barn klara det galant”.

Vad utmärker då en annorlunda familj? Är det bara att ha många barn eller finns det fler ”annorlunda-heter”? Jag vill nog hävda att ALLA familjer är annorluna på nåt sätt, eller iaf speciella. Vi har en massa sjukdomar i vår familj, någon annan har en hemmaförälder, en tredje kanske har två mammor i familjen.

Jag skulle vilja se en tv-serie med en blandning av detta. Ta tex tre-fyra familjer, en med många barn, en med något handikapp, en med två mammor eller pappor och en med en ensamstående förälder. DÅ först skulle vi kunna få en härlig blandning och verkligen se hur det kan se ut i annorlunda familjer. MEN jag tror inte att någon kanal skulle våga ha en tv-serie med varken handikappade eller två mammor… tyvärr. Det är nog lite för kontroversiellt än. Vad tror ni?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *