Äntligen sol!

Äntligen sol!

De har varit ett par riktigt jobbiga dagar efter en riktigt kämpig period och vi har fortfarande en del jobbigt framför oss, men just idag har allt varit toppen!

Dagen började med att jag vaknade av att solen sken in genom sovrumsfönstret och det lovade ju gott för resten av dagen. Efter en snabb frukost gick vi ut med Baileys och var ute nästan en timme. Det var så otroligt skönt och vi njöt verkligen av promenaden.

När vi kom hem hade Senior kommit. Medan Martin var kvar hemma för att förbereda påsklunchen åkte Senior och jag till Skärholmen för att försöka trassla upp en del av skiten han försatts i. Tyvärr gick inte det, vi måste vänta tills på tisdag när helgdagarna är över. Men men… det ser ut som allt går att lösa iaf och det är ju huvudsaken.

Så åkte vi hem. Senior hjälpte mej att duka och fixa inför lunchen och Martin fixade maten. Klockan 13 hade jag båda grabbarna hemma, plus Juniors flickvän och Martins föräldrar. Mina föräldrar drog iväg till Öland över helgen. Baileys var överlycklig och sprang runt som en tok mellan allihop. Han har inte träffat Martins föräldrar på ganska länge och blir alltid lika glad när både de och killarna kommer – så han tyckte livet var toppen!

Vi åt, pratade och delade ut påskägg och ett par timmar senare var vi ensamma igen. Vi dukade snabbt av och ställde möblerna på plats igen och sen tog jag och Baileys plats ute i solen. I bara underkläderna la jag mej på vårt soldäck och somnade direkt i solen. Så otroligt skönt! Men nu har jag så ont i ryggen att jag knappt kan gå… jaja, det var det värt!

Baileys njöt och vägrade att komma in förrän långt efter att jag gett upp. Nu har vi suttit och slökollat på film och käkat godis. Jag har också fått påskägg och min familj känner mej, jag har fått TRE Salmiakki, 2,5 finns kvar  🙂

Vi behövde verkligen en bra dag! Vi behövde träffas hela familjen, få sol på näsan och lite lugn och ro. Nästa vecka är det dax för begravning… det kommer att bli otroligt jobbigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *