Är ni bjudna?

Är ni bjudna?

På expressen kunde man idag läsa om gästerna till Prinsessbrölloppet, eller iaf till riksdagen- och regeringens fest som väl är dagen innan eller nåt? På listan står en himla massa av mina gamla bekanta bla Inger Davidsson, Yvonne Andersson, Emma Henriksson och flera andra.

Medan jag läste listan så började jag fundera… skulle jag vilja vara inbjuden? Både och… Visst är det kul att gå på fest och ffa bröllopp, men snacka om klädproblem! Va sjutton har man på sej på ett prinsessbröllopp? Å det är ju faktiskt inte brölloppet de är inbjudna till utan festen innan, typ möhippa då eller?

Jag har varit på fiiiina tillställningar och tycker det är ganska kul. Fördelen är att det ofta är så mycket folk att ingen ser vad man har på sej. Å andra sidan vill man ju vara extra fin, men jag har aldrig haft så mycket pengar att göra mej kanonfin för… förutom när jag själv gifte mej förståss. Då får det ju kosta lite mer. Å tredje sidan så har jag en massa fina galaklänningar som bara är använda någon enstaka gång, ingen skulle ju märka om jag hade en sån på mej. Jag köpte ju en helt ny märkesklänning på tradera för bara 1 kr! Den kunde man kanske haft?

Nä, jag tror jag hoppar den där festen faktiskt. Det verkar mest krångligt att hitta på något att ha på sej. Men in till stan ska vi nog och då blir det på lördag. Om inte annat så för att insupa atmosfären. Nån annan som inte är bjuden som ska dit? Ska vi ses?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *