Min polska hemhjälp :-)

Min polska hemhjälp :-)

Någon har sagt att man inte ska få säga polack längre. Vad ska man då säga? Å får man isf säga Finne eller Turk? Jag hoppas verkligen att min ”källa” har fel…

Martin är född i Polen, men numera svenska medborgare. För att reta folk och få dem att reagera brukar han presentera sej som min polska, svarta, hemhjälp. Folk vet inte riktigt vad de säga och deras reaktioner brukar vara skitroliga 🙂


Här är därför en bild på min polska hemhjälp när han tvättar mina fönster… För att underlätta lite för honom har vi köpt en fönstertvätt (på tradera förståss). Den är suverän och det blir inte en enda rand! Han är ganska billig i drift, kostar bara mat… hemhjälpen alltså – inte fönstertvätten 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *