Redan onsdag!

Redan onsdag!

Tiden går så jäkla fort just nu! Å det kanske är bra? Men det känns som jag inte hinner med hälften av det jag borde. Killarna åker på lördag och vi har inte ens börjat fundera på en packning. Nu är de så pass stora att de får packa det mesta själva, men jag måste ju ändå se till så att mediciner, intyg och annat viktigt finns med. Kläder och sånt är deras problem, sånt går att komplettera på resan.

Junior är nästan aldrig hemma, han hänger med flickvännen varenda minut. Vilket förståss är självklart när han ska vara borta ett tag. Senior jobbar konstant och tycker det är tråkigt att vara ledig. Men rätt vad det är så kommer de hem allihopa, man vet aldrig när och hur många vi är hemma och därför är det svårt att planera mat. Idag krävde jag ett svar av dem och fick veta att jag och Martin äter lunch ensamma men har Senior hemma till middagen.

Just precis nu är jag ensam. Martin har åkt iväg med sin pappa till IKEA. Jag borde packa gerjer som vi sålt på tradera, men har ingen lust. Gör det sen… vi säljer fortfarande mycket där trots att det är sommar. Aktiviteten på tradera brukar ta slut runt midsommar, så det är bara att hänga på så länge det funkar. Sen sätter man igång igen i slutet av augusti. Vi har fortfarande mängder med böcker kvar att sälja och vi hittar nya grejer här hemma hela tiden som vi inte behöver.

Idag är det sol, för andra dagen i rad faktiskt! Så jag ska nog ta en dusch nu och sen lägga mej i solen en stund innan jag gör något vettigt. Bäst att passa på när man är ensam 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *