Årets sista vecka

Årets sista vecka

Så är vi alltså inne på upploppet av 2011. Sista veckan har börjat och det är dax att börja sammanfatta året lite smått. Ett fantastiskt år!

Jag är väl medveten om att många av er som läser detta har haft ett tufft år. Vi hade vårt förra året och det var med nöd och näppe vi orkade ta oss in i 2011. Runt om mej finns vänner som fått besked om cancer och kämpar på med behandlingar, nära som avlidit och en massa annat. I år har vi haft tur, visst har vi också fått tråkiga besked, men det mesta har varit väldigt bra.

Min ena kusin dog för några månader sedan och för ungefär en månad sedan dog hans pappa, min ingifte morbror. På bara ett år förlorade hans syster (min kusin) först sin mamma, sedan sin bror och nu sin pappa. Klart hon har det tufft! Vi tänker på er alla som har det tungt.

Men vi har klarat oss. Det tråkiga som hänt var här om veckan då Junior och hans flickvän sedan nästan två år tillsammans bröt med varandra. Hon hade ju blivit en del av familjen och nu är hon inte här längre, klart det märks och är tråkigt. Men det är ju sånt som händer i deras ålder. Junior har iaf gått vidare och mår bra.

Det är svårt att välja ut bästa händelsen under året, men det är nog våra veckor i Eypten i början av året. Det var så otroligt skönt! Och att Junior fick jobb och killarna tog körkort förstås. Det finns så mycket som är bra, jag behöver inte ens fundera! Förr om åren har jag verkligen fått söka i minnet för att hitta bra händelser, men i år finns det massor!

Jag är tacksam för mitt liv. Min fina familj. Mitt fina hem. Till och med vädret är på min sida; snöfritt, ganska varmt och torra vägar. Nu önskar jag bara en fin och smällfri nyårsafton så är allt perfekt!

Om några dagar ska jag sammanfatta året på riktigt  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *