Det var en jäkla natt!

Det var en jäkla natt!

Inte blev det mycket sömn inatt inte! Jag vaknade vid 2-tiden av att det lät som en ubåt utanför. Då blåste det så mycket att vinden gjorde ljud på nåt sätt. Vinden brölade och det var omöjligt att sova. När taket höll på att blåsa av huset gav jag upp och gick ner på undervåningen. Där låg redan Junior i soffan. Hans rum ligger ovanför altanen och när altantaket smällde av vinden kunde inte heller han sova.

Jag öppnade ytterdörren och fångade en ljuslykta som höll på att ramla omkull och såg då att den ena snöskyffeln låg på andra sidan huset. Tack o lov sålde vi den gamla kylen och frysen igår som hittills stått på altan, annars hade de kanske trillat omkull och krossat fönstrena.

Jag och Junior låg på varsin soffa och pratade fram till 5.30 ungefär. Hur trötta vi än var så blev det iaf ett bra snack. Inget ont som inte har något gott med sej  🙂  Men stackarn skulle ju upp och jobba kl 6.10, så inte fick han mycket sömn inte.

Vi har iaf inte strömlöst som mina föräldrar. Min stackars Farmor hittade iaf sin ficklampa och kunde ta sej fram med hjälp av den tills pappa hämtade henne för en stund sedan. De fick gå alla fem trappor ner pga strömavbrotten. Det var dagens motion!

När jag ser ut genom fönstret ser jag inget som är trasigt eller så, däremot har marken torkat upp nästan helt. Så det är torrt och fint ute igen, så man kan gå utan risk att bryta benen. Alltid nåt! Nu är det lugnare, men ska tydligen sätta igång igen till kvällen. Just nu är det 8 grader varmt och kanske 7-8 sekundmeter. Inatt var det runt 17 sekundmeter.

Jag lyckades somna om vid 6 och sov till 8. Får väl göra det som ska göras idag och sen ta en lugn eftermiddag på sofflocket. Jag funkar inte utan sömn! Men men… hoppas det blir lite lugnare till natten så man åtminstone får sova.

Håll i hatten idag!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *