Årets värsta månad

Årets värsta månad

*** I samarbete med Lendify***

I måndags var det tydligen Blue Monday, dagen då vi svenskar har det som sämst ställt ekonomiskt. Vi brukar inte ha det så, men i år stämde detta även för oss av en mängd olika anledningar.

Lendify är Sveriges största marknadsplats för lån. De vill skapa förutsättningar både för de som investerar sina pengar och söker avkastning och för de som lånar och vill ha bra villkor. De tar bort onödiga mellanhänder och erbjuder en modern, kundvänlig och digital plattform för att effektivisera lånemarknaden. 

Man kan både investera sina pengar hos Lendify och låna pengar. Istället för att sätta in pengarna på ett bankkonto med 0% i ränta, kan man alltså investera sina egna pengar, kort eller långsiktigt, och tjäna en slant. Lendify erbjuder självklart även privatlån, och man kan samla sina smålån till ett enda. För att ha bättre koll på sin ekonomi.

Lendify har även ett belöningsprogram där man samlar poäng varje månad. Poängen kan man sedan kan använda till att betala av sitt lån med. Något som jag tror att de är rätt ensamma om är att ha ekonomiskola. Genom digitala kurser får man lära sig allt man behöver veta för att ha full kontroll över ekonomin och i slutet av månaden ha mer pengar över i plånboken.  Smart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *