Bara tre dygn kvar…

Bara tre dygn kvar…

Jaha, så var man i Småland igen då. 117 15-16-åringar, sex lärare och jag… imorrn får jag iaf sällskap av en anna förälder, tack o lov!!!
 
Vi kom fram, efter en tämligen smärtfri resa, ganska precis klockan 11. de två bussarna från skolan kom nån kvart senare. Vi packade upp, bäddade sängarna och åt lunch. Senior började med Syslöjd direkt efter lunch, jag var med en liten stund, sen gick jag upp till mej och sov middag.
 
Förr tyckte jag det vara kanonmysiga dagar här nere. Ungdomarna är superhärliga och personalen här nere är underbar. Då var även våra egna lärare hjärtliga och mysiga, något som förändrats med tiden… Nu är man utestängd från det mesta men väldigt bra att ha när det gäller att fixa fika eller ta hand om ledsna elever.
 
Har sagt till lärarna från hemskolan vad jag tycker och är förståss numera väldigt omtyckt pga det…  😉  Jag är väldigt dålig på att hålla in med vad jag känner, tyvärr…
 
Så nu hoppas jag att dagarna ska gå snabbt, så jag snart kan åka hem till Vännen. Han och Baileys deppar, de saknar mej och Senior. Ska bli skönt att få åka hem igen, sisådär 65 timmar kvar eller nåt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *