Bidde en sjuk unge…

Bidde en sjuk unge…

När vi gick och la oss igår klagade Senior på att han mådde illa. Under dagen hade han klagat på ont i halsen. När ungarna säger att de har ont i halsen eller liknande brukar jag inte ta det så allvarligt, utan bara säga att vi får se hur det är imorrn… Under natten hulkade Senior och klockan 4 i natt hade han fortfarande inte somnat… då insåg jag att han mådde nog inte så bra, han får vara hemma idag.
 
Så hans dag idag kommer gå åt till att läsa igenom hans specialarbete och plugga engelska. Han ska läsa Billy Elliot på engelska, sen se filmen och jämföra de två. Jag har sett filmen ett par gånger och gillar den, ska bli intressant att se vilka skillnader han kommer fram till och vad han tycker om berättelsen.
 
Själv ska jag roa mej på Ica Maxi, banken, apoteket, Dressman och lite annat… sen ska jag städa, äta lunch med kontaktpojken, fixa lite ute och kl 15.30 åker jag och jobbar. Ha en bra dag alla!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.