Blä för tidiga mornar!

Blä för tidiga mornar!

Junior har börjat simma på lördagarna igen… tidigt! Redan strax innan 8 ska han vara i simhallen. Vi måste alltså gå upp tidigare på lördagarna än i veckorna! Hur snurrigt är det?

Martin älskar inte att gå upp så tidigt, ändå är det han som kör Junior. Utan minsta gnäll tar han alltså sin styvson i bilen varje lördagmorgon och kör honom till simhallen. Vilken bonusfarsa gör så?

Idag skulle vi iofs ändå upp, men kanske inte sååå tidigt. Junior skulle alltså iväg på sitt, Senior ska jobba (men börjar inte förrän 11.45), Junior ska hämtas igen kl 10.00 och ha med sej 4 kompisar hem och jag ska iväg med Astma & Allergiföreningen strax innan 12. Idag är det Salemsdagen och då ska vi dela ut information och astma och allergier. Brukar vara mycket folk och många som vill fråga om något. Kände inte alls för det igår, men nu känns det ok – ska faktiskt bli ganska kul.

Ikväll kommer min bästa kompis hit. Jabba! Vi ska grilla och PRATA! Vet inte om hon kommer ensam eller om de två yngsta döttrarna är med, men det spelar ingen roll. Bara vi får ses blir det bra. Så dagen är fullspäckad, ungfär som vanligt alltså…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *