Blev inte ens en tumme…

Blev inte ens en tumme…

Sovrummet är klart, men det är också allt… jag blev dålig och fick lägga mej och där försvann den dagen. Jag mådde så illa, trodde jag skulle kräkas – men det försvann när jag sovit en stund. Kunde inte äta något på hela dagen, så när vi kom till kusinen som fyller år idag trodde jag att jag skulle vara jättehungrig, men det var jag inte. Åt några bitar lax till förrätt och sen två små skivor kött och en matsked potatisgratäng, thats it! Efterrätten däremot gick ner! Annanaspaj – mums! Nu mår jag bra igen, det var nog pajens förtjänst 🙂

Så nu har vi alltså gjort klart i sovrummet, en stor förbättrening mot förr. Men vi ligger två rum efter i vår planering, så imorrn blir det till att lägga på en rem om vi ska hinna klart innan helgen är slut. Martin börjar i badrummet medan jag tar Seniors rum, han själv är och skjuter nån tävling på förmiddagen.

Jag hoppas såååå att vi ska hinna klart!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *