Jag är en av 1000 – förståss…

Jag är en av 1000 – förståss…

Vi är alltså fyra stycken i familjen som vaccinerat oss, och självklart blir jag sjuk… det är iofs bra att barnen klarat sej från biverkningar, men det kunde väl jag också fått göra. Nu är det ju inte så att jag blivit allvarligt sjuk, men ändå… en sabbad lördag blev det iaf.

Så här står det angående biverkningar:
Mycket vanliga (1 av 10) smärta, rodnad, svullnad, huvudvärk, trötthet, feber, muskelsvärk, ledvärk.
Vanliga (1 av 100) värmekänsla, klåda, blåmärke, svettning, frossa, influensaliknande symptom, svullna körtlar.
Mindre vanlig (1 av 1000) stickninga, domningar, sömnighet, yrsel, diarré, kräkningar, magont, sjukdomskänsla, klåda, utslag, allmän sjukdomskänsla, sömnlöshet.
Jag har lyckats med alla de rödmarkerade… Nu tar jag ju hellre det än blir sjuk och slipper bara ungarna så kan jag ta hur många biverkningar som helst. Men lite retfullt är det ju… alla jag pratat med som tagit vaccinet har sluppit undan väldigt lindrigt. Hoppas bara det försvinner tills imorrn, vill faktiskt må bra nu!
Så här ser min arm ut 55 timmar efter vaccinationen:

Snyggt va?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *