Blir lite fundersam…

Blir lite fundersam…

Hmmm, nu har jag fått mej en tankeställare. Igår kom några av tjejerna fram till mej och frågade vilket parti jag jobbar för. Jag svarade att det är för kristdemokraterna. Inget konstigt med det tycker jag.
 
Vad jag kom att tänka på i morse var att just de tjejerna inte pratat med mej sen dess… jag sa godmorgon, det gjorde inte dom… När jag nu gjorde mej färdig för att gå med upp på konferensen säger ledaren till mej att ”några tjejer inte vill at jag ska vara med för att jag är politiker”. Ok… det kan jag självklart acceptera.
 
Men jag accepterar inte att man slutar hälsa på eller prata med mej för att jag tillhör fel parti. De här tjejerna det gäller hade på sej SSU-tröjor i morse… Så det får väl bli temat för eftermiddagens snack: alla måste accepteras samt respekteras oavsett partitillhörighet! Så är det bara och det viker jag inte en tum från.
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.