Börjar närma sej slutet…

Börjar närma sej slutet…

… av resan alltså. Vi har rullat runt i Skåne i tre veckor och nu börjar resan norrut igen. Idag lämnar vi Skåne 🙁

Jag har varit en usel bloggare under resan, tur att jag fixade matsedlarna innan annars hade det inte blivit några såna heller. Det har lixom gått i ett hela tiden så vi har inte hunnit mer än att åka dit vi ska, filma det vi sett och redigerat filmerna för att snabbt få ut dem. Ändå ligger vi efter med det med. Ni hittar dem HÄR!

Vi har ju inte haft semester, det förklarar det mesta. Martin har jobbat som vanligt och jag har skött det dagliga samt mina egna åtaganden. För att inte stressa ihjäl oss har vi stått 2-3 nätter på samma ställe innan vi flyttat till en ny plats.

Vi har filmat de största sevärdheterna dit vi kommit och även ställplatsen/campingen för att tittaren själv ska kunna se om det är en plats som passar att övernatta på. Vi har faktiskt varit ända in på toaletterna för att verkligen visa allt!

Tre veckor är en ganska lång tid att vara hemifrån kan man tycka, men vi är ju hemma hela tiden. Peppe (husbilen) är verkligen vårt nya hem som vi trivs så himla bra i. De här tre veckorna har gått jättefort! Hur vi ska kunna vara hemma i huset i Tumba ända till veckan innan midsommar är en gåta…

I mitten av veckan, kanske redan imorrn, rullar vi in i Tumba igen, men nästa långresa är redan planerad. Såklart! Efter midsommar kollar vi in sommarens friluftsteatrar. Vi vet redan nu att det blir Bäddat för trubbel på Krusenstiernska i Kalmar, Hundraåringen på Tjolöholm i Kungsbacka, Åsa-Nisse på Vallarna i Falkenberg och förmodligen Pang i bygget på Fredriksdalsteatern i Helsingborg.

Vi vet även var resan efter det blir, men det berättar jag en annan gång 🙂

Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

7 svar på ”Börjar närma sej slutet…

 1. Vad skönt att ni trivs så bra med Peppe! Förstår precis hur du menar att du inte hunnit skriva något ”trots” att ni varit iväg. När jag är i sommarhuset hinner jag nästan aldrig skriva, trots att jag då oftast faktiskt är ledig. Antar att det är för att jag inte har samma rutiner där som hemma i stan.
  Vad mycket spännande ni har framför er!

 2. Vi förstår precis de där känslorna och vi som pensionärer borde ju kunna spendera tiden precis som vi vill, men ibland råder man inte över omständigheter. Vi har också varit iväg tre veckor och hade nog tänkt tre till i fina Tyskland men läkarkallelse gjorde att vi bara har en dryg vecka kvar. Hur som helst är husbilslivet alldeles underbart, speciellt när man varit ute ett tag och totalt kopplat bort veckodagar och annat!

 3. Kan vara skönt i bland att bara få andas livet utan att producera på bloggen. Bara njuta av e ställen man upplever och verkligen se dem.

 4. Härligt att ni trivs så bra i husbilen! Förstår precis vad du menar med att inte hinna med bloggen, jag har svårt att hinna få till inlägg när jag är ute på vift.

 5. Förstår att det känns lite vemodigt att denna turen snart är över men som du skriver snart är det dags igen. Kör försiktigt

 6. Mitt älskade Skåne! Kul att ni har trivts här.
  Att inte hinna med att producera på bloggen är inte så konstigt tiden springer iväg.
  Härligt att ni har det så gott i Peppe! Själv saknar jag inte det livet alls faktiskt men visst vi hade inte husbil.
  Jag ska kika in på er kanal och se var ni har varit!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *