Botkyrka Byggen igen…

Botkyrka Byggen igen…

Förra gången det trasslade med Botkyrka Byggen läste tydligen deras chefer denna blogg, jag hoppas att de gör det denna gång också… nu är det nämligen ett STORT problem som är ganska akut! I värsta fall handlar det om ett människoliv…

Jag har en väninna som lever i ett förhållande med en störd man sedan 25 år tillbaka. Nu har hon äntligen repat mod att ta sej loss och börjat förbereda för en skilsmässa. Hon har ställt sej i bostadskö och dessutom fått erbjudande om en bostad. Ekonomin är ok, alla papper finns MEN hon måste dessutom lämna in ett papper om att hon ansökt om skilsmässa. Hon har ju inte ens vågat släppa bomben hemma än, utan ville ha någonstans att bo först!

Vad har Botkyrka Byggen med att göra om man ska skilja sej eller prova att bo isär?

Den dagen hon berättar för sin man att hon vill skiljas och tänker flytta ifrån honom måste hon flytta direkt. Han kan nämligen bli våldsam och ta sej till precis vad som helst. Han har under hela deras äktenskap knäckt henne verbalt och varit våldsam, dock in mot henne… än… Hon är livrädd för honom och har planerat allt i detalj för att komma så lindrigt undan som möjligt. Efter detta svar från Botkyrka Byggen har all kraft runnit av henne och hon har nästan gett upp igen.

Men något måste man ju kunna göra? Har någon något bra förslag? Det är akut!!!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *