Svårt…

Svårt…

Precis som våra medlemmar, så kämpar vi på med vikten. Men det går lixom bara åt fel håll… upp! Eller nä, egentligen står vi nog ganska still – men det är ju ändå fel. Vi sköter oss perfekt mån-tors och sen är det alltid någon tävlingshelg, födelsedag eller annat som ställer till det. Men nu ska det nog lugna ner sej på den fronten. Nu jäklar ska vi lyckas hålla oss till vår veckomatsedel en hel vecka!

Förra året var en katastrof för vikten. Vi mådde för dåligt för att kroppen skulle släppa ifrån sej några kilon. Istället vägde jag 3 kg mer i januari i år mot förra året. För mej handlar det om att må bra i min kropp, inte om uteseende. Jag är kort, bara 156 cm, och mår inte bra av för mycket vikt. Jag kan inte röra mej känns det som.

Även om vi just nu jobbar väldigt mycket så känns det ändå lättare. Det här året började mycket bättre! Å nu när alla har fyllt år färdigt så SKA vi ta tag i detta. Inte bara ta tag i, utan även lyckas! Jag kan fortfarande inte gå, men vårt program fungerar även för rullstolsburna – så varför inte för mej? 8 kg… det är mycket… Jaja, vi får väl se hur långt jag kommer. Inga mål – inga besvikelser…

Nu jäklar!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *