Dagarna rullar förbi – lite för snabbt!

Dagarna rullar förbi – lite för snabbt!

Tiden går så fort just nu! Jag tycker verkligen inte att jag ligger på latsidan, ändå hinner jag inte alls det jag vill. Går tiden snabbare än vanligt eller?

Helt plötsligt är det torsdag, det var ju nyss helg. Jag tycker det är mest fredag och måndag hela tiden just nu. Veckorna bara rinner iväg och jag kämpar verkligen för att hinna det jag borde. Det går sådär…

Den här veckan är lugn, bara ett event och det är ikväll. Men så händer det ju alltid saker på vägen som sinkar och tar tid. Så var det i lördags när vår mikrovågsugn helt plötsligt bara la av och slutade värma. En mikro är kanske en världslig sak för de flesta, men vår planering bygger ju på matlådor i frysen… japp, då behövs mikro. Å vi har ju ingen bil, så inte kunde vi åka och köpa en ny heller. Så det blev att beställa en och invänta leverans.

Sent igår (onsdag) kom den, typ 22.05. Martin har jobbat på kontoret i stan hela veckan, så jag har levt på vegobullar och pasta medan jag väntat på den nya mikron. Idag kan jag äntligen ta en matlåda igen, tjoho! Jag tycker verkligen att det är sååå tråkigt att laga mat och glömmer ofta bort att äta lunch när jag är ensam. Därför är matlådorna nödvändiga. Kommer man på att man glömt äta lunch sådär vid 13-tiden, så ska det lixom gå snabbt. Då vill iaf inte jag stå och mecka med att laga mat. Matlådor och mikro är min räddning 😛

Senaste tiden har vi lagat om en massa av våra gamla recept. Inte för att de varit dåliga, utan för att bilderna varit riktigt kassa. Samtidigt har vi passat på ändra i recepten om det behövts och redigerat texterna i recepten för att göra dem ännu bättre. Om ni inte redan visste det så har vi cirka 700 recept på vår sida Du i Fokus, nästan alla är både lätt- och snabblagade och med få ingredienser som man vanligtvis alltid har hemma.

Sedan vi startade magasinet för snart 10 år sedan har vi lärt oss både att lägga upp och att fota maten lite bättre. Eller vad tycker ni? Det är samma rätt på tallrikarna här nedan, filégryta med ananas. Yum!

Tiden just nu går alltså åt till att laga mat, fota och skriva recept. Samtidigt som andra texter också ska skrivas och bloggen ska uppdateras iaf 2-3 gånger i veckan. Sen har jag ju en massa andra plattformar som också ska ha sitt. Ja, jag har för många plattformar – så är det. Ska berätta mer om dem en annan gång… tror jag administrerar 16 FB-grupper… så sjukt!

Jaja, nu ska jag fota en ny hårprodukt från Kronans Apoteket samt maträtten vi hittade på igår. Sen blir det teaterpremiär ikväll, med foto och film av Röda Mattan och mingel. Som ska skrivas om imorrn, helst inatt… Som sagt; tiden går för fort!!!


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

7 svar på ”Dagarna rullar förbi – lite för snabbt!

 1. Ja, men oj! Verkligen fullt upp! Och visst är det så att har man inte jobb så skapar man sig jobb 🙂 Eller, det är nog olika personligheter – jag skulle inte kunna sitta hemma och kolla Netflix en hel dag, utan hade dragit igång diverse projekt.

  Jag funderade över hur mkt/lite jag använder mikron. Det är nog nästan bara till enstaka matlådor faktiskt. Och jag skulle inte glömma att äta 🙂

 2. Ojdå. Då har du att göra. Har fullt upp med bloggen bara.. Är ju en lunchmänniska så det kan jag inte vara utan. Blir otroligt grinig utan mat vid den tiden.

 3. Så skönt att ni nu då har fått hem micron. Då böur ju slut enklare igen. Ja man skulle behöva fota om många av dina bilder i recepten. Ta sig mer tid då man fotar osv.

 4. Förr var det viktigt med matlådor för oss. Sedan jag flyttade tyckte jag att det inte fanns plats för en i köket då jag absolut inte ville ha någon synlig.
  Men vi har klarat oss så bra utan en micro och om jag fick välja skulle jag göra annat för de pengarna.

  Håller med om att veckorna bara springer iväg. Redan mars idag.

  https://kamillaskamera.com/

 5. Jag är oxå behov utav micro och det är ju så typiskt när det går sönder. Ja dagarna går fort nu. Men ska bli skönt med vår 🙂

 6. Jag är som du när det gäller det här att glömma bort att äta. Däremot är jag inte alls lika bra på att göra matlådor. Tänker ibland att jag ska bättra mig. 700 recept är verkligen imponerande! Så många olika rätter har jag nog inte lagat under hela livet:D

 7. Håller med. Tiden går väldigt fort 😅 förstår inte varför 🤔.
  Ja, saker man använder ofta å när dem går sönder. Då känner man sig lite dålig på idéer 😆.
  Våran micro är med viktig för oss. Vi gör mat gör veckan. Sen äter det under veckan. För att värma så är det micron eller ugnen skulle med fungera.
  Den sidan ska jag kolla in. Mm skillnad på mat bilder. Men man lär sig under tiden man håller på åxå. Sen fånga upp idéer hos andra.
  Kul att gå på teater 🎭😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *