Dagen jag sett fram emot…

Dagen jag sett fram emot…

Äntligen är det fredag och just en av de där fredagarna som jag alltid längtar efter, året om faktiskt. Fredagen innan advent då man får frossa i alla julsaker och pynta hela hemmet. Jag bara älskar det!

Men idag blir det lite annorlunda, jag mår nämligen inte toppen idag heller… När jag la mej igår hostade jag så mycket att jag inte kunde ligga ner. Med tigerbalsam på bröstet, alvedon och hostmedicin kunde jag till slut somna vid 2.30 och sov sen helt ok fram till 9. Nu verkar det som att hostan gett med sej faktiskt, jag hoppas det är så.

Men det här innebär ju att jag inte orkar riktigt så mycket som jag vill. Men jag har inte så många ”måsten” idag, men det finns en del saker som jag faktiskt måste göra och det handlar om jobb. Julen försvinner ju inte bara för att jag inte får upp ljusstakarna i fönstren… så det får bli när det blir. Det blir säkert nångång under dagen, men först ska jag fixa veckans inventering, få ihop ett veckobrev och avsluta arbetsveckan. Jag har några mail som ska besvaras och en grej som ska skrivas ihop som jag fått beställning på och faktiskt får betalt för  🙂

Men sen ska jag börja pyssla med advent och frossa i alla julgrejer och lyssna på julmusik. Det får ta den tid det tar och bli klart när det blir… Den stackars hunden får vänta på sin promenad tills Martin kommer hem, för jag tänker inte gå ut! Å ska det handlas så får någon annan göra det, jag stannar inne! Jag tänker inte andas in minsta lilla minusgrad och riskera att börja hosta igen.

Så kan man nämligen göra när man har stora barn och världens bästa man  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *