Nu börjar det…

Nu börjar det…

Jag hostar så jag nästan kräks och tog en lång sovmorgon idag. Det är faktiskt himla skönt att den där Tv4-grejern blev inställd, nu kan jag ta det lugnt ända tills jag ska till jobbet vid 15-tiden.

Igår när vi åkte hem från jobbet snöade det lite och nu på morgonen var hela Tumba vitt. Senior gick ut för att skotta och kom snabbt in igen och meddelade att plogbilen var på väg. Så nu börjar det: omflyttningen av bilar för att inte stå iväg för plogbilen. 4 månader framåt… Om 2 månader har dessutom Junior en bil också… Ännu mera dax för Senior att hitta en lägenhet tror jag minsann  🙂

Men det känns faktiskt helt ok med snö nu. På söndag är det första advent och då får det gärna vara lite vitt på marken. I lagom mängd alltså, helst inga 2 meter på en gång tack! Imorrn ska jag till tomtehimlen och stå i ett hav av julpynt hela dagen. Om jag orkar alltså…

Planen är att ta det så lugnt jag bara kan idag. Lulla runt och bara vara fram till lunch, äta och sen vila lite innan jobbet. Hoppas på en god natts sömn för att vakna frisk, pigg och utvilad imorrn. Städ, plock och röjning imorrn på förmiddagen. Julpynta hela eftermiddagen och kvällen och sedan mötas av alla herrarna stora ögon när de kommer hem från skola och jobb.

Det är planen, men som ni vet brukar mina planer aldrig hålla. Så vi får väl se hur det egentligen blir… Ha en fin dag allihop och berätta gärna var ni bor och om det kommit nån snö. Så vi får lite koll på landet alltså  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *