Där åkte jag på det igen!

Där åkte jag på det igen!

Höst brukar betyda förkylningstider, särskilt för dem som har småbarn. Jag brukar klara mej och det har säkert att göra med att jag alltid träffat så himla mycket folk och kanske blivit immun mot alla baciller. Brukar ja… sedan jag slutade jobba så har jag varit mer förkyld än när jag jobbade konstigt nog. Men nu utsätts jag ju inte för samma mängd baciller heller…

Jag har alltså åkt på en ny förkylning, den senaste hade jag i juli. Att bli sjuk varannan månad tycker jag är väldigt onödigt!!! Den här slog dessutom till helt utan förvarning och på bara några timmar. Jag hade lite ont i halsen igår när jag vaknade, började hosta på eftermiddagen och var snuvig och frusen på kvällen och idag måste jag nog erkänna att jag är sjuk. Jag får väl bara hoppas att det går över lika snabbt som det kom.

Igår höststädade vi trädgården rejält. Buskar klipptes ner, allt visset rensades bort och en giganstisk vildvinsvägg slets bort för att ge utrymme för att tvätta väggen. 9-10 sopsäckar fylldes och dagens uppdrag är att köra dessa till sopen. Det tog hela dagen och det känns i kroppen idag att man använde lite nya muskelgrupper. Men nu är det gjort och sista gräsklippningen för i år är nog också avklarad.

Dagens plan var alltså att köra iväg säckarna och sedan eventuellt sätta upp ljusslingorna på bla baksidan. Men jag är inte tillräckligt pigg att orka göra något, så Martin får åka med säckarna själv och ljusslingorna på vänta. Jag lägger min energi på att dricka te med honung och kurera mej så jag orkar gå på nästa teaterbesök imorrn. Då är det dax för Lady Killers på Oscars!

Ta hand om er och akta er för elaka baciller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.