Dax för läkarbesök nr 2

Dax för läkarbesök nr 2

Då var det torsdag och dax för läkarbesök nr 2 och träff med mäklare senare i eftermiddag.

Senior och jag ska idag träffa hans ”magdoktor”, men det är inte hans vanliga tant utan nån med ett konstigt namn som vi inte träffat förut. Eftersom han har ett knepigt fel i magen vill jag gärna ha den vanliga läkaren eftersom man annars först ska gå igenom hans problem. Vad vi ska göra idag vet jag igentligen inte eftersom det stod på kallelsen att vi eventuellt ska få träffa narkosläkare… vad jag vet ska han inte sövas för nåt? Iaf inte idag. En gastrostkopi är beställd, men det står inte att vi ska göra den idag… så vi får se vad som händer – han har iaf inte fastat så han kan inte sövas.

Efter läkarbesöket tänkte vi ta oss till Huddinge Centrum och äta lunch på donken. Eftersom hans arbetgivare driver även restaurangen i Huddinge, kan det vara bra att veta var den ligger och Senior vill jobba extra där. Så idag blir det hamburgare! Ska se om det finns en fotoautomat där också, så vi äntligen kan ta våra körkortsbilder.

Sen droppar jag honom hemma hos Baileys och jag åker vidare mot Södertälje för att vara med när mäklaren kommer till Martisn föräldrar. Alltid bra att flera lyssnar och ställer frågor när det ska skrivas papper om uppdrag för försäljning, det är ju ganska mycket pengar det handlar om… Å på väg hem därifrån måste jag handla och skynda mej hem för att laga mat. Sen börjar taxi-racet; Junior ska åt ett håll och Senior åt ett annat med en kvartsmellanrum. När jag kört dem får jag ätnligen ledigt… de får fixa skjuts hem med nån annan – då ska jag lägga mej i soffan och dööööööö med hunden i knät 🙂 Fast det är klart, han måste ju ut också…

Jaja, jag överlever nog den här dagen också…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *