Överlevde även denna dag…

Överlevde även denna dag…

Så är även onsdagen i helvetesveckan avklarad! Det var inte så illa idag faktiskt…

Var upp med tuppen och tog alltså emot larmkillen 8.15. Han var färdig vid 11 och strax efter åkte Martin och jobbade. Senior hade en massa håltimmar och gick fram och tillbaka mellan skolan och hemmet under dagen, tur att man bor nära. Men jag var iaf ensam ett par timmar och kunde då koncentrera mej på att göra Astma och Allergiföreningens medlemstidning och en massa annat pyssel.

Jag borde nog gått och lagt mej en stund också, men det tyckte jag inte att jag behövde… då… Vid 15-tiden däremot DÅ blev jag supertrött, men hade inte tid att vila. Killarna kom hem, vi pratade lite, så kom en kompis och allt var ett halvt kaos här hemma. Vi var ju lixom på väg att förbereda oss för jobbet då… som vanligt fick vi alltså lite bråttom att packa ihop oss, men jag tror inte vi glömde något idag. Kors i taket!

Vi åkte till Rönninge, jag plockade upp allt som vanligt och hjälpte Martin iordning eftersom jag var tvungen att springa iväg på ett föräldramöte en stund. Senior ska välja inriktning i gymnasiet och jag ville höra alternativen. Jag stannade så kort som möjligt och åkte sen tillbaka och hjälpte Martin igen. Det var helt ok med folk och två nya som skrev in sej 🙂

Hem igen – äta! Idag blev det räkor och avokado, en favorit enligt mej. Medan vi åt tittade vi på Biggest Looser, det gör vi varje kväll tillsammans med killarna när vi äter. Jag fryser och är trött, så det bli att krypa ner i sängen och ta med en kopp te. Jag vet varför jag är frusen och sänkt, det blir så en gång i månaden ungefär… men den här gången är det värre än vanligt tror jag. Hoppas det är positivt för viktminskningen – då lovar jag att inte gnälla 🙂

Imorrn är det torsdag – en dag närmare söndag… snart är helvetesveckan över…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *