Den största kärleken

Den största kärleken

Har ni tänkt på att kärlek ser ut på olika sätt? Kärleken till barnen är på ett, till mannen på ett annat osv. Den största kärleken för mej är förståss mina barn. Martin accepterade från början att ligga på delad andra plats tillsammans med Baileys 🙂

Tänk ett par lena barnarmar som slingrar sej runt ens hals. Att få begrava näsan i bebismagen och höra det där gurglande skrattet. Att höra tonåringen stolt presentera ”det här är MIN mamma”. Allt detta som gör en så lycklig så man nästan spricker! Barnen är och kommer alltid vara det största i mitt liv.

Kärleken till Martin är en helt annan. Den bygger på ömsesidig respekt och total ärlighet. Vi har valt varandra och vill inte ha något annat än just detta. Vår relation är fantastisk! Martin har kommit in i vår familj på ett helt naturligt sätt. Han har från början vetat att barnen går först, att vi är en ganska komplicerad familj med många sjukdomar och behov som han inte alls är van vid. Han fick tom läsa på om en del av diagnoserna innan han fick flytta in här 🙂 Å han har svalt allt, utan minsta tvekan. Han älskar oss vilkorslöst och är helt säker på att vi är hans framtid.

Sen har vi Baileys. Kärleken till vår lilla voffsing är total! Baileys ger oss värme och kärlek i mängder. Han är alltid glad och tacksam över att vi finns där för honom. Han anklagar oss aldrig om vi missat en promenad eller varit borta för länge. Han överöser oss med sin kärlek bara vi gått ut för att hämta posten och bli lika glad oavsett om vi varit borta en minut eller en vecka. Baileys är glädje! Ren glädje!

Kärleken till föräldrar och vänner är på ett annat sätt, men finns där den också. Det är väl tur att ett hjärta kan rymma så mycket och att alla får plats där. Ta hand om varandra och älska varligt…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *