Den underbara solen

Den underbara solen

Solen gör underverk med min kropp. Trots alldeles för lite sömn, tidiga mornar, sena kvällar, fullt ös och tidsskillnad – så mår jag rätt bra. Kroppen funkar och när jag väl sover så sover jag bra, allt för att kroppen och knoppen fått lite sol och värme.

Än har vi inte haft någon ledig tid att prata om, inte så vi hunnit slappa i solen iaf. Men så fort jag kunnat har jag riktar nosen mot de ljuvliga strålarna och sugit i mej. Varje morgon har vi sett soluppgången strax före 6 och tagit mängder med bilder.

Idag bytte vi ö. Vi tog båten till Dumaguete som ligger två timmar bort. Hela dagen har sedan i stort sett gått åt till sightseeing, men vi fick faktiskt 3 timmar ledigt på eftermiddagen efter att vi checkat in på nya hotellet. Då skyndade jag ut till poolen förstås! Då började det regnade… så det blev en tupplur på rummet istället och sedan massage på hotellets spa. Det kostar ca 300 kr för en timme, så värt det!

Igår såg vi små söta apor, besöket blev nästan förstört av ösregn. Imorrn ska vi se delfiner, håll tummarna för att inte regnet sabbar det också!

Häng med på instagram de sista dagarna på Filippinerna @marlenerinda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *