Jag föll pladask!

Jag föll pladask!

Igår delades gruppen och fyra av oss lämnade Manila för att åka ut till ön Bohol. Jag som inte är något större fan av Asien har fallit totalt för den här lilla ön. Det är såååå fint!

Bohol är ungefär som Gotland i storlek och ligger en timmas flygresa från Manila. Här är grönt och lummigt, palmer och bambu trängs kan man nog säga. Just nu ser man bla mango som snart är mogen och mängder med blommor.

Vi började dagen med att titta på två helt olika men fantastiska resort och flyttade sedan in i ett tredje. På Amorita Hotel ska vi bo i två nätter, jag skulle gärna stanna längre. Här är så fint! Rummen är rätt avskalade med modern design, himla fint!

Igår när vi kom hit kastade jag av mej skorna och tog en lång promenad på stranden. Så skönt, äntligen sand mellan tårna! Just nu är det runt 30 grader nästan dygnet runt, me like 🙂

Nu ska jag titta på soluppgången medan ni går och lägger er.

3 svar på ”Jag föll pladask!

  1. Ohja, klart man kan falla för platser! Jag blev helt kär i Edinburgh, och jag tror att jag har en liten hemlig förälskelse med jaipur i Indien trots att vi inte träffats än 😛

    1. Jaipur är intressant, där finns en massa spännande grejer. Jag var där 2006, men det ser säkert ut som då fortfarande 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *