Det är över!!!

Det är över!!!

Mitt vikariat på Kungsgatan är sluuuut!!!Så skööönt!!!

Visst gav det mer slantar i kassan, men fy villken ångest det å andra sidan också gav mej. Förra måndagen hade jag oroat mej två dagar i förväg, idag hade jag bara oroat mej en dag innan. Så illa tycker jag om att jobba där. Men vi behövde pengarna (eftersom jag ju tydligen är pengagalen…) och jag ville ställa upp för en schysst kollega som var i knipa. Idag när jag skulle gå var jag såååå lättad och det kändes såååå skönt när jag stängde dörren till lokalen. Då var jag jättetrött och orkade knappt ta mej till tåget. När jag sedan fick träffa ”mina” medlemmar blev jag genast pigg igen – dom är verkligen toppen!

Vid lunch fick jag lämna över allt i kassan till Martin. Min mobil ringde och jag såg att det var ett Tumba-nummer… spännande! Å det var precis det jag ville: Botkyrka Byggen! En väldigt trevligt man som ville träffa mej snarast möjligt och gå igenom lägenheten. Så imorrn kl 11.00 ska vi ses där, så får vi se vad som händer. Han lät iaf inte omöjlig, så det ska nog bli bra. Håll tummar och tår!

Nu har vi ätit, jobbat klart och skickat beställning på material och godis till lagret. Även om klockan bara är barnet så ska jag sååååva! Är skittrött ju! Man blir det av att jobba 12 timmar och träffa 150 personer som alla ska ha samma service. Bara tre dagar kvar, sen är det helg igen!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *