Date med Botkyrka Byggen

Date med Botkyrka Byggen

Blev alltså uppringd av en trevlig herre från Botkyrka Byggen igår. Idag klockan 11 var det dax att träffa honom. Jag var där 3 minuter innan utsatt tid och då var han redan där tillsammans med en vikarierande bovärd. Bra!

Jag fick veta att den förra hyresvärden inte flytta frivilligt och att man haft problem med henne. Hon har bott i lägenheten i 7 år tillsammans med sina två hundar och har inte varit den enklaste hyresgästen. De fick flytta ut hennes grejer, det vägrade hon att göra själv. När jag sa att nycklarna nog inte borde ha getts ut till Martins föräldrar, förrän lägenheten blivit städad, höll de med. De borde sluppit se förödelsen.

Vi gick igenom lägenheten och alla brister. BB ska fixa sånt där smått som lösa kontakter, sätta dit gardinfästen, ny brevlåda och lite annat som jag påpekat. Detta ska göras omgående. De kommer också att spackla och tapetsera hallen kostandsfritt, samt byta alla dörrar till nya fräscha.

Vill vi ha golvet fixat i vardagsrummet och tapetserat i ett av sovrummet, då får vi betala. Men det handlar inte om några 50+ 140 kr per månad i 8 resp 12 år, utan kanske hälften. Vi ska få offert på detta inom kort. Så jag tror att alla blir nöjda i slutändan.

De var iaf tillmötesgående och sa också att de såg brister i sin egen handläggning. Så jag hoppas detta ska gå fort att fixa, så Martins föräldrar kan börja flytta in. Skönt iaf att ha blivit tagen på allvar och att de lyssnat på oss och tagit till sej av det vi sagt. Nu är det bara att vänta på offerten.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *