Det blev inte så annorlunda

Det blev inte så annorlunda

Jag trodde ju att det skulle bli ett annorlunda riksting mot föregående år. Men det blev det inte… inte så mycket iaf…
 
Visst, det var hela tiden några poliser närvarande och vi fick itne gå in och ut riktigt som vi brukar på festen. Men jag har knappt märkt någon skillnad eller känt att varit bevakade.
 
Det har däremot varit ett väldigt positivt riksting där jag haft stor framgång och känt mej mycket delaktig i partiarbetet. Många har sett det jag skrivit här på bloggen och tyckt att det är bra at jag skriver direkt ”inifrån” för att visa hur det politiska arbetet går till och visa att alla kan påverka.
 
Nu ska jag snart upp igen, sista gången blir det. Jag känner mej så nöjd med mitt arbete under de här dagarna och kommer åka hem med en mycket skön känsla.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *