Det blev tre…

Det blev tre…

Trojkan är komplett. Dödsbud ska komma tre i taget, jag visste det…

Min mamma ringde mej strax innan lunch idag och berättade att min moster dött under förmiddagen. Det blev alltså tre. Tre dödsbud på knappt sex dyng. Helt sjukt!

Min moster var gammal och väldigt sjuk, man väntade i princip bara på att det skulle ta slut. Så jag kan väl inte säga att jag är superledsen. Luften tog slut kanske man istället kan säga. Jag kände bara att nu orkar jag faktiskt inte mer. Nu måste det vända, det kan lixom inte bli värre.

Jag känner mej som en urvriden trasa. Det känns som jag sitter i en bubbla och folk runt mej mummlar om något som jag inte orkar lyssna på. Trodde inte att jag skulle orka jobba, men faktum är att jag mår bättre nu när jag fått lite av medlemmarnas energi.

Återigen är jag väldigt tacksam över att ha en resa att se fram emot. Sällan har jag längtat så mycket efter semester.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.