Äntligen lite roliga nyheter!

Äntligen lite roliga nyheter!

Det har ju inte varit så hejsanhoppsan skoj här hemma på några dagar… men igår fick vi iaf lite att glädjas åt. När postkillen kom hade han med sej ett brev från partiet som jag numera tillhör. Det såg ganska kliniskt ut, mest som reklam… men innehöll något helt annat.

Där stod:
Nu är valberedningen klar och har nominerat dig till uppdrag enligt följande:

Nämndeman, Södertörns Tingsrätt

Vi hoppas att du accepterar nomineringen och att du därmed antar utmaningen att representera oss.

YES!
Det var ju precis det jag ville 🙂
Jag satt i Tingsrätten 2001-2004, något av det vettigaste och mest spännande jag någonsin gjort. Dessutom det roligaste… om man nu kan säga att det är roligt att låsa in folk… Man lär sej otroligt mycket som nämndeman och upptäcker väldigt många brister i lagen.

Jag är så glad över denna nominering. Nu ska bara medlemmarna och kommunfullmäktige rösta in mej också… några har ingen aning om vem jag är ens… i kommunfullmäktige kommer nog vissa att gubbarna att sätta i halsen när de ser mitt namn med ny partibeteckning. Men det är faktiskt deras förlust! Håll tummarna för att allt går vägen för mej.

Tyvärr fick inte Martin något uppdrag, men han verkar inte särskilt ledsen över det. Han vill ju börja plugga och hoppas komma in i skolan till våren.

Skönt med ett avbrott i alla ledsna tankar.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *