Det blir imorrn!

Det blir imorrn!

Imorrn bär det av hemåt, efter fem veckor i paradiset. Är både vemodigt och skönt… ska bli skönt att få en vardag igen.
 
Så idag har jag mest plockat och packat. Killarna har tvättat bilen och fått hjälp av morfar att vaxa. Så nu är bilen ren och fin igen, alltid bra att ha gjort inför hösten.
 
Just nu är gänget iväg och spelar mini-golf, jag hade ingen lust. Baileys och jag lekte med Mira istället för att spela, det var ungefär vad jag orkade idag. Min käre far och jag har ständiga meningsskiljaktigheter och det tär på min lilla hjärna. Så även om jag inte gjort så mycket, är jag helt slut. Jag har ju två ungdomar att ”passa” också…
 
Imorrn är det marknad, sen drar vi!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *