Snabb uppdatering från Manila

Snabb uppdatering från Manila

Vi kom fram till slut, trots att precis allt trasslade till sej. Jag höll tom på att missa flyget efter natten i VIP-loungen… ni som följer mej på instagram vet… jösses…

I måndagskväll, svensk tid, landade vi iaf till slut i Manila. Vi kördes till fina Dusit Thani Hotel och tvärdog! Men det blev inte många timmars sömn innan vi skulle upp igen och se staden.

Igår kördes vi runt i Manila, vilket inte är så enkelt. Trafiken är galen, påminner mycket om Kairo faktiskt. Det är tjockt med bilar och långa stunder står det helt still. Så man kommer inte så långt.

Men vi fick iaf bla se kyrkan San Agustin som var enda byggnads som klarade kriget helt oskadd, ett fort som jag glömt namnet på och en del annat. Även om det är ett kaos, så gillar jag det. Det organiserade kaoset tilltalar mej. Jag skulle gärna haft mer tid här.

På eftermiddag fick vi några timmar egen tid och jag kraschade i säng och lyckades sova ett par timmar innan middagen. Vi åt på familjerestaurangen Casa Roces som var en gammal lägenhet från 1500-talet om jag inte minns helt fel. Jättemysigt och god mat.

Nu är det dax att fixa till sej. Klockan är 5 och om 3 timmar går flyget till ön Bohol. Vi ska äntligen få sand mellan tårna!

Häng med! Instagram @marlenerinda

3 svar på ”Snabb uppdatering från Manila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *