Det fick bli en blogg till…

Det fick bli en blogg till…

Skulle skicka bilderna av Baileys till uppfödaren och till dem som lånat ut pappan till Baileys. Så tänkte jag att det måste ju vara bättre att fixa en egen bildblogg till Baileys så kan de ta vilka bilder de vill därifrån, istället för att jag ska hålla på och skicka bilder som de kanske inte vill ha…
 
Så nu har vår lille valp en helt egen blogg, med massor av fina bilder av sitt hittills ganska korta liv. Det slog mej när jag la in bilderna, hur fort tiden går. Idag har vi haft honom i 2 månader, det har gått så fort. Även om han kan vara riktigt jobbig, så kan jag inte tänka mej ett liv utan honom  😉
 
Just nu ligger han bakom mej i kontorsstolen och värmer min rygg. Sååå mysigt!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *