Det går framåt…

Det går framåt…

Då var det måndag igen och jag mår liiiite bättre. Natten var helt ok, sov fler sammanhängande timmar än på länge och hostade så jag vaknade bara två-tre gånger. Idag vaknade jag dessutom utan huvudvärk, även om bihålorna fortfarande känns tilltäppta. Men det är 11 minus ute så jag tänker nog stanna inne idag med… tror inte Baileys är så sugen heller på att gå ut. Han får ont i kroppen och har förmodligen sk köldkramp. Så vi kurar nog ihop oss i soffan istället.

Veckan i övrigt blir ganska lugn, eller ja… lite mer än bara jobb är det iofs… Jobba tisdag, onsdag och torsdag – precis som vanligt. Sen har jag ett kort pass i tingsrätten på onsdag mellan 9-12. På fredag ska jag följa med Senior till läkaren. Sista gången på habiliteringen för barn och ungdomar, nästa besök blir på vuxenmottagningen. Så vi ska ta avsked av världens bästa läkare och dess sekreterare som vi haft i 12-13 år. Usch, det blir jobbigt!

Å på lördag händer det kul grejer! Då är vi inbjudna av Mgroup att se Hitta Nemo 3D, som en liten minigala kan man säga. Vi ska låna kompisarnas dotter och dra in till stan vid lunch, äta och sen se filmen. Det brukar vara härliga goodiebags, så det ska bli spännande att se vad det blir den här gången  🙂

Så om jag bara kan bli helt frisk nu, eller iaf sluta hosta, så kommer det bli en helt ok vecka! Lite jobb, lite mingel… dessutom har jag kommit på vad Martin ska få i julklapp! Så det ska jag också fixa under vecka, sen är julklapparna helt färdiga.

Även om vågen inte visade mer än något hekto minus, kroppen inte är riktigt ok och det är alldeles för kallt ute – så mår jag ändå ganska bra. Tycker mitt liv är ganska ok ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *