December & 1a advent

December & 1a advent

Jag har knappt hunnit reflektera över att det är december och att året bara har några få dagar kvar. Idag är det alltså första advent och det är bara 22 dagar kvar till julafton! Tiden går så himla fort!!!

Jag fortsätter på den inslagna vägen med hosta och snuva, men inatt sov jag faktiskt helt ok. Visst vaknade jag några gånger av hostan, men sov ändå 3-4 timmar sammanhängande. Jag har fortfarande utegångsförbud av Martin och det säger man ju inte emot när det är 8-10 minus ute. Då får någon annan gärna gå med hunden  🙂

Jag har istället roat mej med att vika ett ton tvätt, röjt tvättstugan, rensat på min sida i sovrummet och legat på soffan och kollat de olika skidtävlingarna som visats idag. Hunden i knät, tekoppen i handen, en filt över oss bägge och en miljooon levande ljus så mår man genast bättre. Nu får jag faktiskt bara vara sjuk ett dygn till, sen måste jag vara så pass ok att jag kan jobba.

Senior jobbar, Junior är hos sin tjej och Martin besöker sina föräldrar. Jag är mer och mer ensam hemma och är helt ok med det. Jag har inga problem varken med mitt eget sällskap eller att sysselsätta mej. Det finns lixom alltid något att göra om man vill, vill man inte så slipper man eftersom ingen är hemma och tjatar på en  🙂

Så jag lullar runt här och är glad för att slippa gå ut. Det är lagom mycket snö nu, behöver inte bli mer. Advent är här och går alldeles för snabbt för min smak, tycker vi kunde ha advent 8 veckor istället för fyra för det är så myyysigt! Alla ljusslingor ute är nu tända och inne står tomtarna på plats. Jag är redo för jul kan man väl säga, men drar gärna ut på det lite. Å när väl julafton är här så står resväskorna packade och solen väntar. Jäsiken va skönt det ska bli!

Men först 9 arbetspass till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *