Det händer en del nu…

Det händer en del nu…

Jag kan knappt gå och längtar efter en långpromenad så jag håller på att bli tokig! Men det är väl alltid så? Det man inte kan få eller göra vill man extra mycket… Jaja, snart så!

Igår hade Martin och jag tid hos studenterna på tandläkarhögskolan. Martin skulle laga hål och ta avgjutning av munnen och jag skulle på en allmän undersökning mm. Det där mm visade sej vara borttagning av tandsten och den stenen var väl mer som ett berg eftersom man var tvungen att bedöva hela överkäken och ”vibrera” bort det. Tydligen är det lika illa i underkäken, men det blir nästa gång…

Så i tre timmar satt jag med munnen på vid gavel och blev snygg. 150 kr gick kalaset på! Fick veta av en bekant att hon varit och gjort samma sak på folktandvården och betalat 850 pix! Visst, för henne gick det kanske på 30-45 minuter, men jag sparar hellre pengar än tid på en sån sak. Tid har jag och dessutom gör man ju studenterna en god gärning  🙂

Idag ska vi tillbaka till Järna Vårdcentral och lämna en massa blodprover. Jag ska tydligen även få med mej en dunk hem, som jag ska kissa i under ett dygn. På så sätt ska man mäta hormonerna i min kropp för att se hur jag egentligen mår. Imorrn ska vi alltså tillbaka och lämna dunken igen… mycke åka blire… Men det är det värt om jag får veta vad som är fel. Å dessutom får jag veckans sushibehov tillfredställt när vi är ute och åker  🙂

Killarna är i fjällen och åker skidor. Vi har haft så mycket att göra den här veckan att vi knappt märkt att de är borta. Eller jo… vi har mjölk kvar i kylen! Det är ett tydligt tecken på att Kalvarna är bortresta  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *