Dubbla loppisar

Dubbla loppisar

Den här helgen har bara en enda sak på agendan; loppis. Idag hade vi loppis på vår garageuppfart tillsammans med några grannar och imorrn står vi i p-garaget i Tumba Centrum. Idag gick det tvärdåligt – det kan inte gå sämre imorrn.

Vi har ju rensat här hemma. Ganska länge och ganska mycket. Hela nedervåningen är fri från onödiga grejer, nästan… nästa helg ska jag börja med övervåningen. Vårt hus är bara 98 kvm men tydligen kan väldigt många grejer samlas på den lilla ytan. Grannarna flyttade i veckan och jag tappade räkningen efter typ 20:e lasset som åkte iväg med lastbil – så vill jag inte ha det den dagen vi flyttar. Så nu ska grejerna bort!

Idag hade vi bestämt med grannarna i området att den som ville kunde öppna sitt garage och sälja det vi ville. Vi blev inte så många, så vi koncentrerade oss runt vårt hörn i området och packade upp våra grejer där. Vi blev inte av med särskilt mycket men hade trevligt, lärde känna varandra lite bättre och fick koll på vad vi faktiskt har i alla kartonger. Redan igår insåg jag att det skulle nog gå rätt dåligt, så jag passade på att boka ett bord på loppisen i centrum imorrn.  Så när dagen var slut var det bara att packa lite smartare och ösa in allt i bilen. Så imorrn när vi vaknar är det bara att köra till centrum och packa upp allt igen. Det kan inte gå sämre!

Så nu hoppas jag att vi är åtminstone en kartong fattigare när vi återigen packar bilen efter dagens slut imorrn. Jag vill väldigt gärna bli av med lite grejer, helst allt. Det kommer ju bli en viss påfyllning när jag börjar röja uppe lixom. Lite har jag redan sålt på annons, en hel del faktiskt – men det finns mycket mer. Jag fattar inte hur mycket saker man kan ha, jag som inte ens tycker om saker!

Men nu blir det iaf mindre, imorrn mycket mindre – man kan väl önska och hoppas och hålla tummarna. Är ni i krokarna av Tumba Centrum mellan 11-15, kom och säg hej  🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *