En andra bröllopsdag

En andra bröllopsdag

Kärlek kan man väl egentligen fira hur mycket som helst, eller hur? Vår bröllopsdag blev lite rumphuggen, vi vill ju gärna ha vatten som tema på vår bröllopsdag – men kunde av olika skäl inte fixa det just det dagen. Så i måndags firade vi bröllopsdag en gång till 🙂

Vi förlovade oss på en strand på Öland. Vi gifte oss ombord på en skärgårdsbåt till Drottningholm. Bröllopsresan var en kryssning på Medelhavet. Första bröllopsdagen var ombord Birkacruises på en långkryssning till Gotland och den andra gick återigen till Drottningholm, med samma båt som vi gifte oss på. Ni ser mönstret va? Vatten!

Vår tredje bröllopsdag firades däremot hemma på altan, iofs mysigt med gott både på tallriken och i glasen. Men vi saknade vattnet… så i måndags körde vi bröllopsdagen i repris genom att kliva på ”vår” båt och ta en tur till Drottningholm. Å vi hade sån sagolik tur! Den kapten vi åkt med senaste gångerna hade kallat in ersättare och ersättaren var skepparen som styrde skutan när vi gifte oss! Han hade tom bilder kvar i sin telefon upp ifrån sitt perspektiv som han visade oss. Så himla kul!

Så det blev en extra trevlig tur, solen sken och allt var precis så där fint som det ska vara en sommardag i Stockholm. Vi gick runt på Drottningholm, satt vid dammen och myste, åt en glass och tog sedan båten tillbaka till stan igen. En helt igenom mysig bröllopsdag, även om det var fel datum. Men vad gör det lixom?

Det är alltid lika mysigt att ta en båttur genom skärgården. Och vi kan absolut rekommendera att gifta sej ombord. Vi är sååå nöjda med vårt val av vigselplats. Särskilt som vi hade den härligaste besättningen och en kapten som hängde i båttutan under bröllopskyssen. Jag kan lova att hela Stockholm hörde 🙂

Så i år firade vi alltså vår bröllopsdag två gånger, vem vet… det kanske blir fler… eller också firar vi något annat. Man ska fira så mycket man bara kan!

2 svar på ”En andra bröllopsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *